Τα Αγγλικά είναι το μόνο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών που προσφέρεται μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Το MA στα Αγγλικά είναι ένα 2ετές πρόγραμμα για αγγλικούς ειδικούς που θέλουν να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές απασχόλησης στον τομέα της εκπαίδευσης, και αυτό οφείλεται στην επάρκειά σας στα αγγλικά. Είναι επίσης ευρέως διαδεδομένο, επομένως είναι αρκετά σημαντικό στον τομέα. Το Distance MA English είναι ένα εξάμηνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τέσσερα εξάμηνα. Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους από ένα πανεπιστήμιο που έχει διαπιστευθεί από την Επιτροπή Διαπίστευσης της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (DEAC) προκειμένου να γίνουν δεκτοί σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στα αγγλικά.

Τα μη συναρμολογημένα μαθήματα MA English είναι ένα από τα πιο συχνά επιλεγμένα μαθήματα ειδικότητας για την καλλιτεχνική εκπαίδευση. Η μελέτη τομέων όπως η ποίηση, η πεζογραφία, το δράμα και η γλωσσολογία είναι ένα σημαντικό μέρος του MA English. Αυτός ο ιστότοπος σας προσφέρει μια διεξοδική εξερεύνηση πολλών θεμάτων σε όλο τον κόσμο. Η βιβλιοθήκη των συγγραφέων από όλες τις γωνιές του κόσμου ονομάζεται Αγγλική. ανισότητα MA Τα αγγλικά έχουν αρχαία προέλευση. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας, ισχυροί ηγεμόνες έχουν βγει νικητές στον πόλεμο, και οι υπουργοί έχουν συνθέσει μπαλάντες που μνημονεύουν αυτές τις μάχες, δημιουργώντας την αγγλική γλώσσα. Ξεκινώντας από εκείνη την περίοδο, τα Αγγλικά αναπτύχθηκαν και στη συνέχεια διαμορφώθηκαν πολλά είδη με το ίδιο θέμα. Στο MA English, θα διαβάσετε μια ποικιλία λογοτεχνικών ειδών, συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων που γίνονται ποιητές της φύσης, της αγάπης ή του μίσους, και μυθιστοριογράφους που λένε ιστορίες με ξεχωριστό πλαίσιο.

Για παράδειγμα, υπάρχουν συγγραφείς από όλο τον κόσμο όπως από τον Καναδά, την Αυστραλία, την Πολωνία, τη Γαλλία, την Ινδία, την Αμερική, τη Μεγάλη Βρετανία κ.λπ., που είναι στο πρόγραμμα. Η μελέτη μεταπτυχιακών σπουδών στα αγγλικά θα σας βοηθήσει να μάθετε για τα πάντα, από την αρχαία λογοτεχνία μέχρι τη σημερινή λογοτεχνία. Επιπλέον, μας αφυπνίζει για την εξέλιξη της κοινωνίας και του πολιτισμού με την πάροδο του χρόνου, καθώς και τα γλωσσικά όρια. Το Distance MA English βυθίζει τους μαθητές στο παρελθόν, αναγκάζοντάς τους να μάθουν τις λεπτομέρειες αλλά να μην προσέχουν τα βασικά.

Ανεξάρτητα από τους στόχους σας, υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας σε διάφορους κλάδους για τις οποίες μπορείτε να κάνετε αίτηση στο Απόσταση ΜΑ Αγγλικά. Κάποιος μπορεί να κάνει ένα από τα δύο πράγματα: μπορεί να αναζητήσει περαιτέρω εκπαίδευση επιλέγοντας να γίνει λέκτορας πανεπιστημίου ή να χτίσει μια καριέρα στον τομέα της έρευνας.

Στοιχεία Μαθημάτων Αλληλογραφίας Βασικών και Ενδιάμεσων Αγγλικών

Θα αποκτήσετε ποικίλες προοπτικές για τα ζητήματα του θέματος στα Αγγλικά ενώ ολοκληρώνετε το θέμα MA English. Είναι ένα μάθημα που αποτελείται από έργα αρχαίων συγγραφέων όπως ο Chaucer, καθώς και σύγχρονων συγγραφέων στην Ινδία και σε άλλα έθνη. Η περίοδος 1550-1660 καλύπτεται στο πρώτο μέρος, ενώ 1914-2000 είναι η δεύτερη ενότητα. Η κριτική θεωρία και η αμερικανική λογοτεχνία περιλαμβάνονται όλα σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών. Απαιτεί να μελετήσετε λογοτεχνία γραμμένη τόσο στην αγγλική όσο και στην ινδική γλώσσα. Επιπλέον, το Colonial και το Post-Colonial έχουν παίξει σημαντικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του αμερικανικού MA English.

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αγγλικών: Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Αγγλικών χωρίζεται σε τέσσερα εξάμηνα ενός διετούς μαθήματος. Το μάθημα ουσιαστικά ξεκινά με τις βασικές αρχές και προχωρά σε πιο περίπλοκες έννοιες. Στο πρώτο εξάμηνο, θα ολοκληρώσετε τα βασικά σας και στη συνέχεια θα μπείτε σε ένα πιο εμπεριστατωμένο επίπεδο σπουδών. Το MA English, εδώ, συζητά ολόκληρο το εξάμηνο ανά θεματική ενότητα του μαθήματος Υπάρχουν πολλά οφέλη από την επιδίωξη ενός διαδικτυακού μεταπτυχιακού τίτλου στα Αγγλικά.

Για φοιτητές Αγγλικών μεταπτυχιακών σπουδών, υπάρχουν πολλαπλά οφέλη από την εγγραφή στο πρόγραμμα, καθώς πρόκειται για μεταπτυχιακό που μπορεί να ολοκληρωθεί στην εξ αποστάσεως λειτουργία:

Οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα όποτε και όπου επιλέξουν χωρίς να χρειάζεται να σταματήσουν. Είναι ένα μάθημα που εξοικονομεί όλο τον χρόνο σας, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε όποτε θέλετε εκτός από άλλες δραστηριότητες.

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται, καθώς σε αυτό έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε να εργάζεστε ενώ κάνετε αυτό το μάθημα. Είναι αρκετά εύκολο για τους επαγγελματίες που εργάζονται να ολοκληρώσουν το μάθημα και να εργαστούν σε μια δουλειά ταυτόχρονα.

Το MA English Distance σάς δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τη δουλειά ενώ παράλληλα αποκτάτε εργασιακή εμπειρία. Ανεξάρτητα από τη θέση εργασίας που κατέχετε, μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα ανά πάσα στιγμή χωρίς να διακόψετε το πρόγραμμα εργασίας σας.

Από την άλλη πλευρά, οι κανονικές, προσωπικές τάξεις τείνουν να είναι συγκριτικά λιγότερο ακριβές από μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η απόσταση MA Αγγλικά είναι φθηνότερη από τα παραδοσιακά Αγγλικά MA, επομένως το MA English είναι καλύτερη τιμή.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας και πεδίου μετά την ολοκλήρωση της απόστασης Ma English

Το MA English σας δίνει πολλές ευκαιρίες εργασίας στις καλύτερες εταιρείες του κόσμου. Κερδοσκοπικά και μη. Επειδή είναι ένα αγγλικό μάθημα που έχει πλέον γίνει αποδεκτό ως μία από τις πιο κοινά ομιλούμενες γλώσσες στον κόσμο. Όσοι προσπαθούν να ενταχθούν στο θέμα αντιλαμβάνονται όλοι την αναγκαιότητα του. Το Distance MA σάς επιτρέπει να ακολουθήσετε ένα άλλο πτυχίο ενώ ολοκληρώνετε το μάθημα.

Αυτό είναι δυνατό αφού το μάθημα διδάσκεται μέσω της λειτουργίας εξ αποστάσεως, η οποία αναφέρεται και ως online μάθημα όποτε θέλετε. Για να ολοκληρώσετε αυτό το μεταπτυχιακό στα αγγλικά, μπορείτε να βρείτε ακόμη και εργασία πλήρους απασχόλησης για να συμπληρώσετε τις σπουδές σας. Η εκπαίδευση, οι πολυεθνικές εταιρείες, οι ξένες γλώσσες, το σχολείο, τα κολέγια, οι μεταφραστές, τα αεροδρόμια, οι αεροπορικές εταιρείες, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες και πολλοί άλλοι τομείς είναι όλες οι δυνατότητες στην τεράστια επαγγελματική σφαίρα της εξ αποστάσεως MA English. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε μερικά από τα παραδείγματα.