Τάσεις ηλεκτρονικής μάθησης το 2022: Σχεδιασμός προγραμμάτων Ε&Α υψηλού αντίκτυπου

Κορυφαίες τάσεις ηλεκτρονικής μάθησης για το 2022 που πρέπει να γνωρίζει κάθε επαγγελματίας L&D

Η παρακολούθηση των τάσεων της ηλεκτρονικής μάθησης δεν είναι εύκολη υπόθεση, δεδομένου του γεγονότος ότι κάθε μέρα φαίνεται να φέρνει νέες μεθοδολογίες, τεχνολογίες και στρατηγικές για τη βελτίωση της εμπειρίας των μαθητών. Τούτου λεχθέντος, είναι επιτακτική ανάγκη για τους επαγγελματίες L&D να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν την απόδοση επένδυσης (ROI) και την αφοσίωση. Ευτυχώς, αυτός ο οδηγός προσφέρει την εσωτερική σέσουλα για την υβριδική μάθηση και τον τρόπο δημιουργίας προγραμμάτων υψηλού αντίκτυπου φέτος. Από το gamification έως το Metaverse, αυτό το eBook υπογραμμίζει τις πιο πρόσφατες και μεγαλύτερες τάσεις eLearning το 2022.

Κυκλοφορία eBook: eLearning Trends In 2022: A Guide for Designing High Impact L&D Programs for the Hybrid Workforce

Έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου

Τάσεις ηλεκτρονικής μάθησης το 2022: Οδηγός για τον σχεδιασμό προγραμμάτων Ε&Α υψηλού αντίκτυπου για το υβριδικό εργατικό δυναμικό

Αυτό το eBook έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις ομάδες Ε&Α να αξιοποιήσουν τις τρέχουσες τάσεις της ηλεκτρονικής μάθησης για να σχεδιάσουν προγράμματα κατάρτισης υψηλού αντίκτυπου για το υβριδικό εργατικό δυναμικό.

Η σύνδεση μεταξύ των τάσεων eLearning και της μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής επιτυχίας

Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα Ε&Α για το υβριδικό εργατικό δυναμικό σας μπορεί να βελτιώσει τη διατήρηση, τη δέσμευση και τις συμπεριφορές απόδοσης των εργαζομένων. Η παραμονή στην κορυφή των τάσεων σάς επιτρέπει να προσδιορίσετε ποιες αναδυόμενες τεχνολογίες και τεχνικές θα λειτουργήσουν καλύτερα για τις κατανεμημένες ομάδες σας. Για παράδειγμα, πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τις πιο πρόσφατες αρχές ID ή εργαλεία μικρομάθησης για να τα υποστηρίξετε από μακριά και να τα βοηθήσετε να γεφυρώσουν γρήγορα τα κενά δεξιοτήτων; Έτσι, οι τάσεις της ηλεκτρονικής μάθησης το 2022 σάς δίνουν την ευκαιρία να προσφέρετε προγράμματα αιχμής στο υβριδικό εργατικό δυναμικό σας και να ευθυγραμμίσετε κάθε πτυχή του προγράμματος Ε&Α με τους τρέχοντες επιχειρηματικούς στόχους.

Σχετικά με αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο

Πώς ξέρετε ποιες τάσεις είναι αντάξιες των πόρων σας; Ακολουθεί μια σύντομη ματιά στο τι θα βρείτε μέσα σε αυτόν τον απόλυτο οδηγό τάσεων ηλεκτρονικής μάθησης:

  • Μαθήματα από το 2021 και Κοιτάζοντας Μπροστά – Οι Τομείς Εστίασης για την Ε&Α το 2022
  • Στο επίκεντρο – Τάσεις που πρέπει να έχετε για την προσφορά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στον αλλαγμένο χώρο εργασίας
  • Τάσεις που ταιριάζουν με τις προσδοκίες και τις ερωτήσεις των σύγχρονων μαθητών
  • Τάσεις που σας βοηθούν να προσφέρετε ελκυστικές, υψηλού αντίκτυπου και καθηλωτικές μαθησιακές εμπειρίες για το υβριδικό εργατικό δυναμικό
  • Τάσεις που σας βοηθούν να αξιολογήσετε τον αντίκτυπο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και σας βοηθούν στη μεγιστοποίηση της απόδοσης επένδυσης

συμπέρασμα

Κατεβάστε το eLearning Trends In 2022: A Guide for Designing High-Impact L&D Programs For The Hybrid Workforce για να αποκαλύψετε τις πιο πρόσφατες στρατηγικές για να προσελκύσετε το προσωπικό σας και να βελτιώσετε την εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.

Έκδοση eBook: Homebase

Εδρα

Κάντε τη δουλειά πιο εύκολη. Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη. Το Homebase βοηθά με δωρεάν εργαλεία για την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της ομάδας σας.