Πώς κερδίζουν χρήματα οι οικονομικοί σύμβουλοι;

Ένας οικονομικός σχεδιαστής μπορεί να βοηθήσει μια μικρή επιχείρηση να επιτύχει οικονομικούς στόχους. Μπορούν να βοηθήσουν στη σύνταξη ενός σχεδίου για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Και ένας ειδικός στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μπορεί να λειτουργήσει ως σύμβουλος επενδύσεων. Επιπλέον, οι υπηρεσίες οικονομικού σχεδιασμού μπορούν να βοηθήσουν στη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας της επιχείρησης.

Ενδιαφέρεστε να γίνετε; Θυμηθείτε ότι φροντίζουν και τα ατομικά οικονομικά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς κερδίζουν χρήματα οι οικονομικοί σύμβουλοι.Τι είναι ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος;

Αυτοί οι ειδικοί χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία και τις γνώσεις τους για να συνθέσουν μοναδικά ατομικά οικονομικά σχέδια. Οικονομικές συμβουλές για επενδύσεις περιλαμβάνονται προϋπολογισμοί και ακόμη και αμοιβαία κεφάλαια.

Εδώ είναι μερικοί από τους τύπους:

Εγγεγραμμένοι Επενδυτικοί Σύμβουλοι

Αυτοί οι άνθρωποι παρέχουν διαχείριση επενδύσεων σε άτομα υψηλής αξίας. Έχουν νομική ευθύνη να παρέχουν καλές επενδυτικές συμβουλές. Πρέπει να εγγραφούν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ή το κράτος διαχειριστής.

Καταπιστευματικοί Σύμβουλοι

Αυτός ο τύπος χρηματοοικονομικού εμπειρογνώμονα είναι βέβαιο ότι θα βάλει πρώτα τα συμφέροντα των πελατών τους. Αυτοί οι επαγγελματίες πρέπει να ενεργούν με υψηλότερο επίπεδο από έναν οικονομικό σύμβουλο.

Προσωπικοί Σύμβουλοι Οικονομικών

Αυτός ο τύπος ΚΑΠ φροντίζει άτομα. Είναι σχεδιαστές χρημάτων που μπορούν να βοηθήσουν με στοιχεία όπως μετοχές και ομόλογα. Βασικά βοηθούν τους ανθρώπους να διαχειρίζονται τα χρήματά τους.

Υπάρχουν επίσης σύμβουλοι μόνο με αμοιβή και άλλοι που εργάζονται με προμήθειες. Το ποσοστό αμοιβής είναι γενικά 1%.

8 τρόποι με τους οποίους ένας χρηματοοικονομικός σύμβουλος βγάζει χρήματα

Φυσικά, εάν πρόκειται να εργαστείτε στον χρηματοοικονομικό κλάδο, θα θέλετε να βγάλετε χρήματα.

Εδώ είναι 8 τρόποι για να το κάνετε αυτό.

1. Μόνο χρέωση.

Αυτοί οι ειδικοί λαμβάνουν όλο το εισόδημά τους από τις αμοιβές που χρεώνουν στους πελάτες τους. Οι αμοιβές συμβούλων δεν περιλαμβάνουν αμοιβές παραπομπής και/ή προμήθειες από τρίτες επιχειρήσεις.

2. Βάσει χρέωσης

Αυτοί οι σύμβουλοι πληρώνονται χρησιμοποιώντας διαφορετική δομή αμοιβών. Χρεώνουν ένα ποσοστό των περιουσιακών στοιχείων. Και μπορούν να πάρουν προμήθειες.

3. Με βάση την Επιτροπή.

Η αμοιβή διαχείρισης εδώ προέρχεται από προμήθειες που δημιουργούνται μέσω ομολόγων και μετοχών καθώς και αμοιβαίων κεφαλαίων.

4. Μισθωτοί

Υπάρχουν πολλοί χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι που αμείβονται με μισθό από την εταιρεία στην οποία εργάζονται.

5. Μέσω Αμοιβών Απόδοσης

Ορισμένοι εμπειρογνώμονες διαχείρισης περιουσίας βάζουν αμοιβές απόδοσης στα χρονοδιαγράμματά τους. Αυτό τους επιτρέπει να κερδίσουν περισσότερα χρήματα για να ξεπεράσουν τα καθορισμένα σημεία αναφοράς

6. Με την πώληση προϊόντων

Μαζί με τις επενδυτικές αμοιβές, ορισμένοι από αυτούς τους ειδικούς πωλούν χρηματοοικονομικά προϊόντα όπως προσόδους και αμοιβαία κεφάλαια. Αυτός ο τύπος παγκόσμιας έκθεσης είναι χρήσιμος για την κατανόηση των τάσεων.

7. Robo Advisors

Αυτά τα προγράμματα προσφέρουν οικονομικές συμβουλές χρησιμοποιώντας τεχνολογία. Οι ανθρώπινοι οικονομικοί σύμβουλοι προτιμώνται από ορισμένους πελάτες.

8. Βοήθεια για τον προϋπολογισμό

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους αυτοί οι επαγγελματίες βγάζουν τα χρήματά τους. Το να βοηθήσουμε τα άτομα να συγκεντρώσουν προϋπολογισμούς είναι μια άλλη διαδρομή.

Ο σωστός σύμβουλος μπορεί να κερδίσει χρήματα με το να γίνει και εγγεγραμμένος σύμβουλος επενδύσεων. Πληρώνονται δουλεύοντας με μεγαλύτερα υπόλοιπα λογαριασμών. Και μην ξεχνάτε στον σημερινό ψηφιακό κόσμο ότι μπορείτε να κάνετε την επωνυμία σας πιο αξιόπιστη παρέχοντας περιεχόμενο που σχετίζεται με τα οικονομικά στο οποίο μπορούν να βασιστούν οι χρήστες.

Πόσα χρήματα βγάζουν οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι;

Ο μέσος οικονομικός σύμβουλος Ο μισθός στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι $74.779. Προσθέστε 33.450 $ σε προμήθεια σε αυτό. Φυσικά τα ποσοστά των τελών διαφέρουν ανάλογα με το κράτος. Ένα πτυχίο νομικής αυξάνει το εισόδημά σας κατά σχεδόν 80 τοις εκατό.

Η Prudential είναι η κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία στη Νέα Υόρκη.

Πώς να ξεκινήσετε ως οικονομικός σύμβουλος

Θέλετε να ασχοληθείτε με τον οικονομικό προγραμματισμό; Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με μια αξιόπιστη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Ή ξεκινήστε μόνοι σας.

  • Ξεκινήστε παίρνοντας πτυχίο πανεπιστημίου σε οποιοδήποτε αντικείμενο.
  • Σκεφτείτε μια πρακτική άσκηση εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία οικονομικού σχεδιασμού.
  • Θα χρειαστείτε άδειες και πιστοποιήσεις. Εάν πουλάτε επενδυτικά προϊόντα, λάβετε τα διαπιστευτήρια της Ρυθμιστικής Αρχής Χρηματοοικονομικής Βιομηχανίας (FINRA).

Εάν θέλετε να γίνετε εγγεγραμμένος σύμβουλος επενδύσεων, πρέπει να το κάνετε κανω ΕΓΓΡΑΦΗ.

Νομικές πληροφορίες για την παροχή οικονομικών συμβουλών

Ένας σύμβουλος συνιστά στους πελάτες του οικονομικά σχέδια. Πολύ συχνά οι απόψεις που εκφράζονται είναι νόμιμες. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.

  • Οι συγκεκριμένες συμβουλές τηρούνται σύμφωνα με ένα πρότυπο καταπιστευματικότητας. Οι χρηματοοικονομικοί σχεδιαστές που παρέχουν επενδυτικές συμβουλές πρέπει να εγγραφούν στο SEC.
  • Πρέπει να είστε δικηγόρος για να δίνετε νομικές συμβουλές και να χρεώνετε τους πελάτες για αυτό. Οι οικονομικοί σχεδιαστές μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν τα δύο αλληλεπικαλύπτονται.
  • Οι τρόποι που εργάζονται οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι πρέπει επίσης να αντιμετωπίζουν ελαφρά τον φορολογικό σχεδιασμό.

Δεν έχει σημασία αν είστε σύμβουλος βάσει αμοιβών ή κάποιος που εργάζεται με έναν ασφαλιστικό πράκτορα έναντι πάγιας αμοιβής. Όποιος εργάζεται στον κλάδο χρειάζεται ασφάλιση αποζημίωσης. Η διαβούλευση με έναν δικηγόρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ευθύνες σας.

Πώς να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Η μεγιστοποίηση των κερδών σας είναι προς το συμφέρον σας. Δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε αυτά που λαμβάνουν οι περισσότεροι σύμβουλοι.

  • Ζητήστε μια αμοιβή διατήρησης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε στη ζωή κατά τη διάρκεια της ύφεσης της αγοράς. Βεβαιωθείτε ότι ζητάτε μόνο μια λογική χρέωση εδώ.
  • Πουλήστε ασφαλιστικά προϊόντα. Αυτό είναι ένα καλό επενδυτικό προϊόν για την πώληση πελατών. Ειδικά αν πουλάς ασφάλεια ζωής. Η προσέγγιση μιας ασφαλιστικής εταιρείας μπορεί να λειτουργήσει. Τα οικονομικά περιλαμβάνουν αυτό το είδος συνταξιοδοτικού προγραμματισμού.
  • Πολλά λεφτά. Αυτοί οι σύμβουλοι που βασίζονται σε αμοιβή αποφεύγουν συγκρούσεις συμφερόντων. Και η συνεχής διαχείριση όπως αυτή είναι κερδοφόρα. Συνήθως υπάρχει απόδοση και όχι ωριαία χρέωση.
  • Ρυθμίστε ένα σχέδιο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα οικονομικό πλάνο με μια πάγια αμοιβή. Χρεώστε μεταξύ $2.500 και $3.500.

Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι πληρώνονται επίσης από το αμοιβαίο κεφάλαιο ενός πελάτη. Να θυμάστε ότι μόνο οι οικονομικοί σύμβουλοι με αμοιβή λαμβάνουν λιγότερα από αυτά που βασίζονται στην προμήθεια. Σκεφτείτε μια μεταβλητή πρόσοδο εάν πρόκειται να πουλήσετε επενδύσεις.

Κόστος χρηματοοικονομικού συμβούλου προς εξέταση

Οποιαδήποτε επιχείρηση πρέπει να εξετάσει το κόστος. Εδώ είναι μερικά που συνοδεύουν το να είσαι οικονομικός σύμβουλος. Και κάποιες απαιτήσεις για αυτόν τον κλάδο.

Πιστοποιήσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ™ πιστοποίηση μπορεί να κοστίσει έως και $6.000.

Κόστος εκκίνησης

Τα ακίνητα μπορούν να είναι νούμερο ένα εδώ. Αποφασίστε εάν είναι προς το συμφέρον σας να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα γραφείο. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα βοηθητικά προγράμματα, τη μισθοδοσία και άλλα έξοδα γραφείου, όπως έπιπλα.

Επιχειρηματικό μοντέλο και υπηρεσίες

Η απόφαση για το επιχειρηματικό σας μοντέλο μπορεί να επηρεάσει την καθαρή σας αξία. Τα άτομα που αναζητούν αμερόληπτη βοήθεια συνήθως χρησιμοποιούν το μοντέλο που βασίζεται στην αμοιβή. Λάβετε υπόψη ότι ένας σύμβουλος μόνο με αμοιβή κερδίζει λιγότερες από μία προμήθειες χρέωσης.

Επιχειρηματικό σχέδιο

Ένα καλό επιχειρηματικό σχέδιο καλύπτει τα πάντα. Από το ποσοστό χρέωσης που θα χρεώσετε μέχρι το μάρκετινγκ που θα κάνετε. Αυτά μπορεί να κοστίζουν μεταξύ $5.000 και $20.000.

Σε βοηθούν να πάρεις χρηματοδότηση στην αρχή. Και, στη συνέχεια, ενεργήστε ως οδηγό για να μετρήσετε την πρόοδό σας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Εικόνα: Depositphotos