Παγίδες ενσωμάτωσης που μπορεί να κοστίσουν τις νέες σας προσλήψεις

7 παγίδες ενσωμάτωσης που μπορούν να σας κοστίσουν το κορυφαίο ταλέντο σας

Οι νεοσύλλεκτοί σας αναμένουν τουλάχιστον το βασικό πακέτο προσανατολισμού. Μια περιήγηση στο χώρο εργασίας, εισαγωγές σε άλλα μέλη της ομάδας και ένα μάθημα επιβίβασης για να συνοψιστούν τα βασικά. Ωστόσο, το L&D δεν θα πρέπει να σταματήσει μόλις μπει και ξεκινήσει την πρώτη του εργασία. Το να αφήνεις τις νέες προσλήψεις σε χλωρό κλαρί με το να μην παρέχεις συνεχή υποστήριξη εμποδίζει την απόδοση και αυξάνει τους κινδύνους συμμόρφωσης. Αλλά τους ωθεί επίσης να αναζητήσουν άλλες ευκαιρίες απασχόλησης…εκτός του οργανισμού σας. Αυτές οι 7 παγίδες ενσωμάτωσης μπορεί να σας κοστίσουν νέα κορυφαία ταλέντα. Ευτυχώς, όλα μπορούν να αποφευχθούν με μια σωστή στρατηγική και ένα αποτελεσματικό LMS ανάπτυξης εργαζομένων.

Κυκλοφορία eBook: Remote Talent Development: How To Launch a Stellar Employee Online Training Strategy με το σωστό LMS

Έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου

Απομακρυσμένη ανάπτυξη ταλέντων: Πώς να ξεκινήσετε μια αστρική στρατηγική εκπαίδευσης εργαζομένων στο Διαδίκτυο με το σωστό LMS

Ανακαλύψτε πώς να ξεκινήσετε μια νικηφόρα διαδικτυακή στρατηγική εκπαίδευσης εργαζομένων με τα σωστά τεχνολογικά εργαλεία!

1. Μη αναγνώριση μεμονωμένων σημείων κολλήματος

Προσλάβατε αυτόν τον νέο υπάλληλο για να καλύψετε ένα υπάρχον κενό στον οργανισμό σας. Ίσως συνειδητοποιήσατε ότι χρειάζεστε νέα σετ δεξιοτήτων ή απλώς θέλετε να αντικαταστήσετε ένα μέλος της ομάδας που έφυγε. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, πρέπει επίσης να αναγνωρίσετε ότι φέρνουν μαζί τους μοναδικά σημεία πόνου. Δεν χωράνε όλα στο ίδιο καλούπι. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το LMS ανάπτυξης εργαζομένων για να τους δώσετε εξατομικευμένα εργαλεία υποστήριξης για να γεφυρώσετε τα κενά. Αντί να τους αναγκάζετε να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με κάθε άλλη νέα πρόσληψη, ανεξάρτητα από τα σημεία που κολλάνε. Κάνοντας αυτό δείχνει επίσης ότι ο οργανισμός σας δεν εκτιμά το άτομο ή δεν σέβεται τη διαφορετικότητά του. Περιμένεις από όλους να φαίνονται, να ενεργούν και να είναι το ίδιο. Κάτι που δεν θα σας κάνει καμία χάρη όσον αφορά τη διατήρηση των εργαζομένων.

2. Εστίαση στη θεωρία και αποφυγή της πρακτικής εφαρμογής

Ομολογουμένως, υπάρχουν πολλές θεωρητικές γνώσεις που εμπλέκονται στην ενσωμάτωση εργαζομένων. Από τους κανονισμούς συμμόρφωσης μέχρι τις εταιρικές πολιτικές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραβλέψετε την πρακτική εφαρμογή αυτών των ιδεών. Πολλοί οργανισμοί κάνουν το λάθος να εστιάζουν στη θεωρία αλλά αποφεύγουν τις πραγματικές χρήσεις. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε προσομοιώσεις, παραδείγματα και άλλες δραστηριότητες που βοηθούν τους νέους σας να εφαρμόσουν όσα μαθαίνουν. Αντί απλώς να τους ζητάτε να απομνημονεύσουν πληροφορίες για την τελική εξέταση ενσωμάτωσης. Θυμηθείτε, ο στόχος είναι να μειωθεί η καμπύλη μάθησης, ώστε να μπορούν να σχηματίσουν ευνοϊκές συμπεριφορές απόδοσης αμέσως.

3. Δεν προσφέρει ευέλικτους πόρους υποστήριξης

Δεν πρέπει να περιμένετε από τις νέες προσλήψεις να σταματήσουν ό,τι κι αν κάνουν και να αναζητήσουν το πλησιέστερο τερματικό εκπαίδευσης LMS ανάπτυξης εργαζομένων. Χρειάζονται πόρους JIT που τους συνοδεύουν και απευθύνονται σε προσωπικούς τομείς για βελτίωση. Όπως σεμινάρια ή επιδείξεις που τους καθοδηγούν στην εργασία και είναι προσβάσιμα από την κινητή συσκευή τους. Αυτοί οι πόροι θα πρέπει επίσης να ευθυγραμμίζονται με τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Για παράδειγμα, θέλουν να ακούσουν μερικές συμβουλές για τις πωλήσεις πριν συναντηθούν με έναν πελάτη ή να παρακολουθήσουν ένα βίντεο για να δουν πώς γίνεται. Δεν αφομοιώνουν όλοι τις πληροφορίες με τον ίδιο τρόπο. Επομένως, η προσφορά διαφορετικών πόρων που καλύπτουν διαφορετικά στυλ μπορεί να βελτιώσει τη διατήρηση και την ανάκληση γνώσεων.

4. Δίνοντας παθητικό ρόλο στους υπαλλήλους

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αισθάνονται ότι έχουν τη δύναμη να αναλάβουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξή τους. Όμως πολλοί οργανισμοί τους βάζουν σε παθητικό ρόλο. Αναθέτοντας τους εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πιστεύουν ότι θα ωφελήσουν τη νέα πρόσληψη, χωρίς να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες τους. Είναι σημαντικό να τους δοθεί ένα πιο ενεργό μέρος στη διαδικασία Ε&Α. Προσκαλέστε τους να επιλέξουν τις δικές τους δραστηριότητες και να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι. Ερευνήστε τους εκ των προτέρων και αξιολογήστε εκ των προτέρων τις δεξιότητές τους για να βρείτε την καλύτερη πορεία δράσης.

5. Υποεκτίμηση της σημασίας του κινήτρου των εργαζομένων

Όλοι οι υπάλληλοί σας γνωρίζουν ότι είναι υποχρεωτικό να εκπαιδεύονται και να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους στην εργασία. Αλλά η προσωπική ανάπτυξη δεν πρέπει να είναι μια αγχωτική αγγαρεία που τους κάνει να αισθάνονται εξαναγκασμένοι. Το κίνητρο είναι ένας βασικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν ξεκινάτε το LMS εκπαίδευσης υπαλλήλων σας για νέες προσλήψεις. Μάθετε τι τους οδηγεί. Ποια είναι τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα και οι επαγγελματικοί τους στόχοι; Πώς μπορείτε να τα ενσωματώσετε στη στρατηγική ενσωμάτωσης για να τα εμπλακείτε ενεργά; Η απάντηση μπορεί να είναι ένα σύστημα παιχνιδιού που ανταμείβει τους υπαλλήλους με κονκάρδες και πόντους. Ή κάτι πιο εγγενές, όπως η δυνατότητα παρακολούθησης της προόδου τους με έναν διαδραστικό χάρτη απόδοσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δουν πόσο μακριά έχουν φτάσει και πού πρέπει να πάνε.

6. Στάση στον Προσανατολισμό Νέων Προσλήψεων

Η κατάρτιση είναι απαραίτητη σε κάθε στάδιο του κύκλου απασχόλησης. Δεν μπορείτε να περιμένετε από νέες προσλήψεις να παραμείνουν στον οργανισμό σας εάν δεν προσφέρετε συνεχή καθοδήγηση και υποστήριξη. Υπάρχουν πάντα αναδυόμενα ζητήματα και προκλήσεις που στέκονται εμπόδιο. Και το LMS εκπαίδευσης των εργαζομένων σας μπορεί να σας βοηθήσει να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο χωρίς να κάνετε τα μέλη της ομάδας να αισθάνονται ότι ξεχωρίζουν. Για παράδειγμα, είναι σε θέση να εντοπίσουν προσωπικές αδυναμίες μέσω προσομοιώσεων ή σεναρίων. Στη συνέχεια, απευθυνθείτε σε αυτούς με μια προσαρμοσμένη διαδρομή πιστοποίησης ή μέσω καθοδήγησης που βασίζεται σε ομοτίμους.

7. Δεν βλέπουμε το εσωτερικό ταλέντο ως εκπαιδευτικό πόρο

Μιλώντας για υποστήριξη που βασίζεται σε ομοτίμους, ένα άλλο συχνά επαναλαμβανόμενο λάθος είναι η μη χρήση εσωτερικών ταλέντου. Οι έμπειροι υπάλληλοί σας είναι μια πολύτιμη πηγή εκπαίδευσης. Μπορούν να βοηθήσουν τις νέες προσλήψεις να ξεπεράσουν τα νεύρα της πρώτης ημέρας και να εγκλιματιστούν πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, φιλοξενήστε μια ομάδα καθοδήγησης ομοτίμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ένας κορυφαίος υπάλληλος πωλήσεων μπορεί να καθοδηγεί τις νέες προσλήψεις. Μπορούν να απευθυνθούν σε αυτόν/της για καθοδήγηση. Όπως η ενασχόληση με έναν απαιτητικό πελάτη. Ή για να μάθετε αν υπάρχουν συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί πόροι για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για τα προϊόντα.

συμπέρασμα

Το νέο κορυφαίο ταλέντο σας δεν θα είναι δικό σας για πολύ εάν δεν τους δώσετε τους πόρους εκπαίδευσης που χρειάζονται. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να αποφύγετε τα πιο συνηθισμένα λάθη και επιλέξτε λογισμικό ενσωμάτωσης υπαλλήλων που προσφέρει ευέλικτη, εξατομικευμένη υποστήριξη. Θα πρέπει επίσης να σας δώσει τη δυνατότητα να παρέχετε εργαλεία συνεχούς εκπαίδευσης σε ολόκληρη την ομάδα σας. Αντί να σταματήσουν μετά τον προσανατολισμό και να τους αφήσουν στην τύχη τους. Εστιάστε στην πρακτική εφαρμογή, δώστε τους ενεργό ρόλο και χρησιμοποιήστε το LMS σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εσωτερική τεχνογνωσία.

Είστε έτοιμοι να βρείτε το καλύτερο LMS για τον προϋπολογισμό σας; Ο διαδικτυακός μας κατάλογος διαθέτει τις κορυφαίες πλατφόρμες για την επιβίβαση εργαζομένων. Μπορείτε επίσης να περιορίσετε το εύρος αναζήτησης με βάση την υποστήριξη προδιαγραφών, το μοντέλο τιμολόγησης και τον τύπο ανάπτυξης.

Κατεβάστε το eBook μας Απομακρυσμένη Ανάπτυξη ταλέντων: Πώς να ξεκινήσετε μια αστρική στρατηγική εκπαίδευσης εργαζομένων στο Διαδίκτυο με το σωστό LMS για να βρείτε τα κατάλληλα εργαλεία για την εργασία!

Έκδοση eBook: Homebase

Εδρα

Κάντε τη δουλειά πιο εύκολη. Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη. Το Homebase βοηθά με δωρεάν εργαλεία για την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της ομάδας σας.