Ξεκινήστε έναν ψηφιακό μετασχηματισμό στο χώρο εργασίας (χωρίς να ανατινάξετε τα πάντα)

Ξεκινήστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του χώρου εργασίας σας ενσωματώνοντας τη μεθοδική αλλαγή

Ένας ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι απλώς να αναθεωρήσετε τη στρατηγική ανάπτυξης των εργαζομένων σας και να μετακινήσετε τα πράγματα στο διαδίκτυο. Είναι μια πιο ολιστική προσέγγιση που διευκολύνει την απομακρυσμένη υποστήριξη, δημιουργεί μια ισχυρότερη δυναμική της ομάδας και εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες εργασίας. Αυτός ο απόλυτος οδηγός σάς δείχνει πώς να σχεδιάζετε και να εκτελείτε μια ψηφιακή αλλαγή και να αποφεύγετε τις πιο συνηθισμένες παγίδες υλοποίησης. Θα μάθετε επίσης πώς να επεκτείνετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό πολύ πέρα ​​από το L&D με μία μόνο λύση.

Κυκλοφορία eBook: Spark A Digital Workplace Transformation (χωρίς να ανατινάξουν τα πάντα)

Έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου

Ξεκινήστε έναν ψηφιακό μετασχηματισμό στο χώρο εργασίας (χωρίς να ανατινάξετε τα πάντα)

Προετοιμάστε τους υπαλλήλους σας για τις δουλειές του αύριο εγκαινιάζοντας έναν ψηφιακό μετασχηματισμό στον οργανισμό σας!

Γιατί κάθε οργανισμός πρέπει να ξεκινήσει έναν ψηφιακό μετασχηματισμό στο χώρο εργασίας

Ακόμη και πριν από την πανδημία, οι οργανισμοί μετανάστευαν διαδικτυακά για διάφορους λόγους. Ενώ ορισμένοι ήθελαν να παρακολουθήσουν την απόδοση των εργαζομένων και να εντοπίσουν τα αναδυόμενα κενά, άλλοι εστίασαν στα οφέλη μείωσης του κόστους που θα μπορούσαν να αποφέρουν οι ψηφιακές λύσεις στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στο σύνολό τους. Σήμερα, γίνεται ο νέος κανόνας λόγω του γεγονότος ότι τόσες πολλές εταιρείες στρέφονται σε μοντέλα απομακρυσμένης ή υβριδικής εργασίας.

Η μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε τις επικοινωνίες, να βελτιώνετε τη συνεργασία της ομάδας και να διασφαλίζετε ότι όλοι έχουν πρόσβαση στους εκπαιδευτικούς πόρους που χρειάζονται όταν τους χρειάζονται περισσότερο. Μπορείτε επίσης να παρέχετε σε εξωτερικούς συνεργάτες τις ίδιες ευκαιρίες Ε&Α με το προσωπικό σας στο εσωτερικό. Για παράδειγμα, τα κανάλια πωλήσεών σας μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα πιστοποίησης ή να έχουν πρόσβαση σε εργαλεία υποστήριξης μικρομάθησης για να γεφυρώσουν τα κενά αυτόνομα.

Ενώ ένας ψηφιακός μετασχηματισμός μπορεί να επηρεάσει τους επιχειρηματικούς στόχους υψηλότερου επιπέδου, αλλάζει επίσης το παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο. Κάθε μέλος της ομάδας σας, ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τον εργασιακό του ρόλο, μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα για να επιτύχει προσωπικά ορόσημα, να επικοινωνήσει με συναδέλφους ή να συμμετάσχει ενεργά στην ανταλλαγή γνώσεων με βάση τα καθήκοντά του και τους τομείς προς βελτίωση. Για παράδειγμα, ένας υπάλληλος που είναι στην εταιρεία σας για χρόνια αποφασίζει να υποβάλει αίτηση για προαγωγή. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο για να αναβαθμίσουν, να αναβαθμίσουν και να αξιολογήσουν τις τρέχουσες δεξιότητές τους για να ορίσουν το σημείο αναφοράς. Αυτός ο υπάλληλος έχει ακόμη και την ευκαιρία να επικοινωνήσει με πιο έμπειρα μέλη του προσωπικού που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως μέντορες ή, τουλάχιστον, να προσφέρουν συμβουλές για τον τρόπο πλοήγησης στο νέο εταιρικό έδαφος.

Το κλειδί είναι να βρείτε μια λύση που να καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Αυτό το eBook δεν διερευνά απλώς το γιατί πίσω από τους ψηφιακούς μετασχηματισμούς. Θα ανακαλύψετε επίσης συμβουλές για να βρείτε την καλύτερη πλατφόρμα για το απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό σας και τις δραστηριότητες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να καλλιεργείτε συνεχώς το ταλέντο σας. Υπάρχει ακόμη και ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στα κοινά εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοί σας και πώς οι ψηφιακοί πόροι μπορούν να τους βοηθήσουν να μειώσουν την καμπύλη μάθησης και να ενισχύσουν την απόδοση στο χώρο εργασίας οικονομικά αποδοτικά.

Σχετικά με αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο

Αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη μετάβαση στην εικονική εκπαίδευση, καθώς και να εφαρμόσετε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να διατηρήσετε τους υπαλλήλους ενήμερους και να βελτιώσετε την εξ αποστάσεως συνεργασία. Ακολουθεί μια σύντομη προεπισκόπηση του τι θα βρείτε σε αυτό το eBook:

  • Γιατί δεν υπάρχει χρόνος σαν το παρόν για να ξεκινήσει ένας ψηφιακός μετασχηματισμός στο χώρο εργασίας
  • Πώς να καλλιεργήσετε μια απομακρυσμένη κοινότητα εργατικού δυναμικού και να ενισχύσετε τη δέσμευση της ομάδας
  • 5 κοινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής σας (και πώς να τις αντιμετωπίσετε με ένα τζάμι από γυαλί Tech)
  • Γεφυρώστε το χάσμα L&D: Συμβουλές για την αναβάθμιση δεξιοτήτων, την επανεκπαίδευση και την πλήρωση των κενών γνώσης με τη σωστή τεχνολογία
  • Υποστήριξη πρώτης γραμμής: Πώς να δημιουργήσετε έναν κόμβο που συνδυάζει ψηφιακά εργαλεία εργατικού δυναμικού με L&D
  • Από την προ-επιβίβαση έως την επιβίβαση: Μια προσέγγιση με την αρχή των ανθρώπων για κάθε στάδιο του ταξιδιού των εργαζομένων
  • 7 Δραστηριότητες πρώτης γραμμής που πρέπει να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακού εργατικού δυναμικού σας
  • Εργαστείτε πιο έξυπνα και ασφαλέστερα: 7 βήματα για να βελτιώσετε την εμπειρία του εκπαιδευόμενου με μια ενιαία λύση

συμπέρασμα

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι ψηφιακοί μετασχηματισμοί στο χώρο εργασίας δεν είναι μόνο για μεγάλους οργανισμούς με παγκόσμιες ομάδες. Ακόμη και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μπορούν να αποκομίσουν τα οφέλη για τη μείωση του κόστους εκπαίδευσης και τη βελτίωση της συνολικής ροής εργασίας. Κατεβάστε το eBook Spark A Digital Workplace Transformation (χωρίς να ανατινάξετε τα πάντα) για να ξεκινήσετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό που είναι έτοιμος για το μέλλον.

Έκδοση eBook: Homebase

Εδρα

Κάντε τη δουλειά πιο εύκολη. Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη. Το Homebase βοηθά με δωρεάν εργαλεία για την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της ομάδας σας.