Μην φτιάχνετε απλώς την επιχείρησή σας για μια πλατφόρμα μάθησης. Απόδειξε το!

Αποδεικνύοντας μια επιχειρηματική υπόθεση για την επόμενη πλατφόρμα εκμάθησής σας

Δυστυχώς, δεν αρκεί να συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία και να ελπίζουμε για το καλύτερο όταν πρόκειται να κάνουμε μια επιτυχημένη επιχειρηματική υπόθεση. Πρέπει να αποδείξετε ότι η ιδέα σας είναι έγκυρη και ότι η λύση θα αποφέρει μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI). Αυτό το eBook σάς δείχνει μια νέα και βελτιωμένη διαδικασία για την οικοδόμηση μιας σταθερής επιχειρηματικής υπόθεσης και τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων μερών.

Κυκλοφορία ηλεκτρονικού βιβλίου: Μην δημιουργείτε απλώς την επιχείρησή σας για μια πλατφόρμα μάθησης. Απόδειξε το!

Έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου

Μην φτιάχνετε απλώς την επιχείρησή σας για μια πλατφόρμα μάθησης. Απόδειξε το!

Δημιουργήστε μια επιτυχημένη επιχειρηματική υπόθεση πλατφόρμας μάθησης και βελτιώστε τη διαδικασία αγοράς και υλοποίησης.

Βάζοντας την υπόθεση της επιχείρησής σας στο πλαίσιο

Αν και είναι συνετό να ακολουθείτε δοκιμασμένες στρατηγικές κατά τη δημιουργία της επιχειρηματικής σας υπόθεσης, το πλαίσιο είναι πάντα κρίσιμο. Πρέπει να υποστηρίζεται από περιπτώσεις χρήσης, σχέδια μετριασμού του κινδύνου και συγκεκριμένους αριθμούς για να αποκτήσετε εσωτερική αγορά. Αυτό το eBook υπογραμμίζει κάθε βήμα που περιλαμβάνει, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε την απόδειξη της ιδέας σας, να δημιουργήσετε επιτακτικούς στόχους και να προσδιορίσετε τις πραγματικές σας μαθησιακές ανάγκες. Θα ανακαλύψετε επίσης πώς να επιλέξετε μια πλατφόρμα που αντιμετωπίζει τις αναδυόμενες προκλήσεις στον οργανισμό σας και θα εξασφαλίσει χρηματοδότηση από τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να ξεκινήσει ένα νικητήριο πρόγραμμα Ε&Α.

Σχετικά με το ηλεκτρονικό βιβλίο

Αυτός ο ολοκληρωμένος οδηγός σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από τον εντοπισμό των τρεχόντων σημείων πόνου μέχρι τον καθορισμό κριτηρίων επιτυχίας και όχι μόνο. Ακολουθεί μια σύντομη ματιά στο τι θα βρείτε μέσα:

 • Δημιουργήστε την επιχείρησή σας για μια πλατφόρμα μάθησης—Εισαγωγή και καλή έναντι συναρπαστική
 • Η τυπική διαδικασία για την αγορά και την εφαρμογή μιας πλατφόρμας μάθησης—και μιας καλύτερης
 • Ανακαλύψτε μια καλύτερη διαδικασία για την αγορά και την εφαρμογή μιας πλατφόρμας μάθησης: Συγκεντρώστε την ομάδα σας
 • Μια καλύτερη διαδικασία για την αγορά και την εφαρμογή μιας πλατφόρμας μάθησης: Αποφασίστε τι έχει σημασία και βρείτε μια λύση
 • Μια καλύτερη διαδικασία για την αγορά και την εφαρμογή ενός LMS/LXP: Διεξάγετε μια απόδειξη της ιδέας με μια λίστα ελέγχου ετοιμότητας
 • Μάθετε πώς να σχεδιάζετε την πλατφόρμα εκμάθησής σας Απόδειξη ιδέας: Επιλέξτε την εστίασή σας με στοχευμένες περιπτώσεις χρήσης
 • Πώς να σχεδιάσετε την πλατφόρμα μάθησής σας Απόδειξη ιδέας: Προσδιορίστε στόχους
 • Πώς να σχεδιάσετε το LMS/LXP Proof Of Concept: Καθορίστε κριτήρια επιτυχίας με χρονοδιάγραμμα και ορόσημα
 • Ανακαλύψτε πώς να εκτελέσετε την απόδειξη της ιδέας της πλατφόρμας εκμάθησής σας με ένα σχέδιο ενός φύλλου στη θέση του
 • Πώς να παρουσιάσετε ευρήματα απόδειξης της ιδέας LMS στο πλαίσιο μιας επιχειρηματικής υπόθεσης

συμπέρασμα

Πώς αναπτύσσετε αποτελεσματικές περιπτώσεις χρήσης που υποστηρίζουν τους στόχους σας; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εστιάσετε τις προσπάθειές σας για την υλοποίηση και να βελτιστοποιήσετε τη διαδικασία επιλογής; Κατεβάστε το eBook Don’t Just Build Your Business Case For A Learning Platform. Απόδειξε το! για να μάθετε πώς να συγκεντρώσετε την ομάδα σας και να βρείτε τη σωστή λύση L&D. Περιλαμβάνει επίσης συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε μια απόδειξη ιδέας και να παρουσιάσετε τα ευρήματά σας για να επιτύχετε το buy-in.

Έκδοση eBook: Homebase

Εδρα

Κάντε τη δουλειά πιο εύκολη. Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη. Το Homebase βοηθά με δωρεάν εργαλεία για την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της ομάδας σας.