Λειτουργίες LMS για μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI).

7 λειτουργίες LMS για μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI).

Είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με τα χαρακτηριστικά του μαθήματος που απευθύνονται περισσότερο στους ψηφιακούς εκπαιδευόμενους. Θέλουν κάτι σύντομο, γλυκό και αιχμάλωτο. Πρέπει να προκαλέσει αλληλεπίδραση και να κρατήσει την προσοχή. Πρέπει επίσης να είναι εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, οι εταιρείες eLearning πρέπει να το δουν από διπλή σκοπιά. Χρειάζεστε εργαλεία και υπηρεσίες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε αυτές τις πλατφόρμες εκπαίδευσης. Πρέπει να είναι φιλικά προς τον χρήστη για τον τελικό χρήστη αλλά και για την εσωτερική σας ομάδα. Ποιες λειτουργίες LMS θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη λίστα εικονικών αγορών σας για να βελτιώσετε την απόδοση επένδυσης;

1. Μικτά Περιβάλλοντα Εκπαίδευσης

Όσο και αν δικαιολογείται η ώθηση για διαδικτυακή εκπαίδευση, υπάρχει ακόμα χώρος για διδασκαλία πρόσωπο με πρόσωπο. Φυσικά, στη σύγχρονη διάταξη εκπαίδευσης, μοιάζει περισσότερο με οθόνη σε οθόνη. Επιλύει πολλές προκλήσεις εκπαίδευσης, όπως η μοναξιά και η απομόνωση των μαθητών. Αλλά προτού το ενσωματώσετε αυτό στο μάθημά σας, χρειάζεστε τα εργαλεία και τις δυνατότητες για να το ενεργοποιήσετε. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε κάποιο είδος συστήματος τηλεδιάσκεψης. Σας επιτρέπει να εκτελείτε διαδικτυακά σεμινάρια και συγχρονισμένες συνεδρίες “ζωντανά”. Χρειάζεστε ένα σύστημα άμεσης ανάδρασης, ώστε οι εκπαιδευόμενοι να μπορούν να πληκτρολογούν σχόλια ή να «μιλούν στην οθόνη» σε πραγματικό χρόνο. Οι ομαδικές αίθουσες συνομιλίας και τα εργαλεία ιδιωτικών μηνυμάτων μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα.

2. Ικανότητα επωνυμίας

Οι οργανισμοί eLearning λειτουργούν σε εμπορικά επίπεδα, επομένως σχεδιάζουν μαθήματα για πολλές διαφορετικές επιχειρήσεις. Μπορούν να προσελκύσουν τμήματα πελατών προσαρμόζοντας την πορεία για αυτούς. Όμως, ενώ είναι μια αποτελεσματική τακτική μάρκετινγκ, δεν είναι πάντα μια οικονομικά αποδοτική προσέγγιση. Αντίθετα, δημιουργήστε εργαλεία προσαρμογής. Επιτρέψτε στους εκπαιδευόμενους και τους διαχειριστές μαθημάτων να ενσωματώσουν εύκολα το λογότυπο και τα χρώματα της επωνυμίας τους στο εκπαιδευτικό υλικό. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο η αλλαγή του χρώματος του φόντου ή του τύπου γραμματοσειράς. Και θα κάνει τα μαθήματα να αισθάνονται πιο οικεία. Μπορείτε επίσης να τους επιτρέψετε να κάνουν μικρές τροποποιήσεις όπως η εγγραφή φωνητικών σημειώσεων από το αφεντικό. Ένα άλλο πλεονέκτημα των χαρακτηριστικών LMS ενοποίησης επωνυμίας είναι ότι μπορείτε να ενσωματώσετε τα δικά σας στοιχεία εάν ακολουθείτε τη διαδρομή του ηλεκτρονικού εμπορίου. Για παράδειγμα, προσθέστε το λογότυπό σας για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας eLearning σας και να βελτιώσετε την απήχησή σας στο μάρκετινγκ.

3. Deep-Dive Analytics

Αυτές τις μέρες, όλοι βλέπουμε την αξία των μετρήσεων back-end και υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, ένα πληρωμένο διαδικτυακό σύστημα εκπαίδευσης πρέπει να είναι μίλια πάνω από τις μάζες. Αναζητήστε προσαρμοσμένα εργαλεία που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, συλλέγοντας το σωστό είδος δεδομένων. Θέλετε να δείτε πόσο συχνά συνδέονται οι εκπαιδευόμενοι σας, ποιος είναι ο χρόνος που προτιμούν, πόσο χρόνο χρειάζονται ανά μονάδα. Μπορείτε να ελέγξετε συγκεκριμένες ενότητες στις οποίες μπορεί να σύρονται οι ίδιοι, προσδιορίζοντας το ακριβές σημείο κόλλησης. Θέλετε οι χάρτες θερμότητας να σας δείχνουν ποια τμήματα οθόνης κερδίζουν τη μεγαλύτερη προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τροποποιήσετε και να βελτιστοποιήσετε τη διάταξή σας. Από επιχειρηματική σκοπιά, τα analytics είναι ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ και έρευνας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε τις μετρήσεις πελάτη/μαθητή για να αναζητήσετε κολλήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Στη συνέχεια, κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές για να βελτιώσετε την εμπειρία eLearning και συνεχίστε να επιστρέφουν για περισσότερα.

4. Δυνατότητες πιστοποίησης

Το να έχεις κάτι απτό να δείξεις μετά από ένα σεμινάριο κατάρτισης είναι ένα απλό αλλά ισχυρό κίνητρο. Το LMS θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολλαπλών μαθημάτων. Δώστε στον διαχειριστή του LMS τον χώρο να σχεδιάσει πιστοποιητικά και σήματα για τον εαυτό του. Θα πρέπει να είναι μια διαισθητική διεπαφή με ελάχιστα βήματα και διάφορα πρότυπα. Στο ίδιο μήκος κύματος, βοηθάει να υπάρχουν τεχνικές gamification. Επιτρέψτε στον διαχειριστή να δημιουργεί πίνακες κορυφαίων, κουίζ, συστήματα που βασίζονται σε βαθμούς και ανταγωνιστικά στοιχεία. Θα πρέπει να είναι ένα βασικό drag-and-drop για να διευκολύνεται η εργασία.

5. Ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Αυτές τις μέρες, είναι πολύ εύκολο να συνδέσετε ιστότοπους με Facebook, Twitter, Instagram, YouTube και άλλες πλατφόρμες δικτύωσης. Ωστόσο, για ένα σύστημα διαχείρισης μάθησης, η ολοκλήρωση πρέπει να είναι βαθύτερη. Απαιτεί την ικανότητα διαχείρισης εταιρικών ψηφιακών στοιχείων, επικοινωνίας με υπαλλήλους και εφαρμογής εργαλείων κοινωνικής δικτύωσης σε εκπαιδευτικά μαθήματα. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να επιτρέψετε στους εκπαιδευόμενους να μοιράζονται απευθείας τα σήματα τους στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα απολαμβάνουν την ικανότητα να καυχιούνται.

6. Αυτοματοποιημένη αναφορά

Η συλλογή αναλυτικών στοιχείων είναι ένα πράγμα. Το να τους κάνεις νόημα είναι κάτι άλλο. Μπορεί επίσης να είναι πολλή δουλειά για να δημιουργήσετε αυτές τις πληροφορίες σε κατανοητές μορφές. Η διαχείριση του LMS δεν είναι εργασία πλήρους απασχόλησης. Είναι μόνο ένα από τα καθήκοντα στην περιγραφή της δουλειάς τους, αλλά πρέπει να το χαράξουν στο πρόγραμμά τους. Επομένως, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργούν αυτόματα αναφορές κάνει πολύ πιο εύκολη την εργασία τους. Προσθέτει αξία τόσο στους διαχειριστές όσο και στον οργανισμό συνολικά. Προσφέρει πρακτικούς πόρους για εκπαίδευση και εργαλεία για την τήρηση αρχείων.

7. Ενσωματωμένη συγγραφή

Οι πιθανότητες είναι ότι η εταιρεία eLearning σας έχει ήδη τουλάχιστον ένα εργαλείο συγγραφής. Ωστόσο, μπορεί να είναι πιο οικονομικό να αναζητήσετε ένα LMS με ενσωματωμένο λογισμικό συγγραφής. Αυτό σας επιτρέπει να αναπτύξετε περιεχόμενο και στη συνέχεια να το αναπτύξετε χωρίς τη χρήση πρόσθετου λογισμικού. Εάν οι πελάτες σας φροντίζουν οι ίδιοι τις αναθεωρήσεις, αυτό σημαίνει ότι μπορούν να τροποποιήσουν τα υλικά χρησιμοποιώντας ένα μόνο εργαλείο. Ειδικά αν επιλέξετε ένα σύστημα με διαισθητικό περιβάλλον χρήστη που απαιτεί ελάχιστη εμπειρία.

Εύρεση των κατάλληλων δυνατοτήτων LMS για απόδοση επένδυσης (ROI).

Η επιχείρηση eLearning καθοδηγείται από τους πελάτες με περισσότερους τρόπους από τον μέσο όρο. Έχοντας το σωστό LMS τους δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζουν μαθήματα προς πώληση. Το ίδιο το LMS μπορεί επίσης να είναι ένα πωλήσιμο προϊόν και πρέπει να διαθέτει εργαλεία τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική ανάπτυξη μαθημάτων. Αναζητήστε λειτουργίες LMS που διευκολύνουν τη συνδυασμένη μάθηση, την επωνυμία και την ενσωμάτωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θα πρέπει να διαθέτει αυτοματοποιημένα συστήματα αναφορών, ολοκληρωμένες μετρήσεις και εργαλεία πιστοποίησης. Ο στόχος είναι να βρείτε ένα εργαλείο που σας προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής και κάνει την εκπαίδευση ευκολότερη (και πιο οικονομική) για τους πελάτες σας.

Τώρα που γνωρίζετε τις απαραίτητες λειτουργίες LMS που πρέπει να λάβετε υπόψη για την εταιρεία eLearning σας, γιατί να μην ξεκινήσετε την αναζήτηση. Ο διαδικτυακός μας κατάλογος σάς δίνει τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα με βάση τα χαρακτηριστικά, τα μοντέλα τιμολόγησης και τις περιπτώσεις χρήσης. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ψωνίσετε για ένα LMS που προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής.

Έκδοση eBook: Homebase

Εδρα

Κάντε τη δουλειά πιο εύκολη. Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη. Το Homebase βοηθά με δωρεάν εργαλεία για την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της ομάδας σας.