Κορυφαίες συμβουλές από την ταινία PVC για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις βιομηχανικές κουρτίνες σας

Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε συμβουλές και να σας βοηθήσουμε να αγοράσετεΛωρίδες PVC Κουρτίνες ή βιομηχανικές πόρτες κρούσης. Θέλετε μερικές απλές συμβουλές για τον καθαρισμό, τη συντήρηση ή την αντικατάσταση εξαρτημάτων; Ακολουθούν οι 5 κορυφαίες ερωτήσεις που συναντήσαμε από ανθρώπους της κατασκευής και της αποθήκευσης που μας ρωτούν σχετικά με τις βιομηχανικές λωρίδες κουρτίνες PVC και οι συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει στο πίσω μέρος αυτών των ερωτήσεων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας για χρόνια ανησυχίας – δωρεάν χρήση.

Τι γίνεται όταν οι λωρίδες κουρτίνες λερώνονται;

Μην ανησυχείτε, καθαρίζονται εύκολα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας κουβάς με καθαρό ζεστό νερό και ένα ωραίο μεγάλο σφουγγάρι. Απλώς το σκούπισμα και το ξέπλυμα με ζεστό νερό θα είναι αρκετό για να φύγει το μεγαλύτερο μέρος της βρωμιάς. Εάν όχι, ένα διάλυμα εξειδικευμένου υγρού καθαρισμού PVC θα αφαιρέσει τα τελευταία κομμάτια βρωμιάς και λίπους.

Αφού καθαρίσετε τις λωρίδες, στεγνώστε για να αποφύγετε τις ραβδώσεις όπως θα κάνατε όταν καθαρίζετε ένα παράθυρο. Εάν οι ταινίες PVC σας είναι απίστευτα παλιές, ελαφρώς κατεστραμμένες ή πέρα ​​από τον απλό καθαρισμό, μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα ανταλλακτικές ταινίες για να ταιριάζουν με αυτές στις κουρτίνες σας.

Πού μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι κρουστικές πόρτες;

Όπου θέλετε είναι η απλή απάντηση. Καθώς το κόστος κατασκευής έχει μειωθεί, δεν είναι πλέον τα μεγάλα εργοστάσια και οι αποθήκες που μπορούν να τα αντέξουν οικονομικά, αλλά κάθε επιχείρηση που θέλει μια ευέλικτη λύση εξοικονόμησης ενέργειας για την παροχή μιας ευέλικτης πόρτας σε έναν ανοιχτό χώρο. Η ανθεκτικότητά τους σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά για χώρους με πρόσβαση οχημάτων, ενώ οι πόρτες μικρότερου βάρους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χώρους που χρησιμοποιούνται από πεζούς.

Τι πληροφορίες πρέπει να παρέχω κατά την παραγγελία Λωρίδες PVC Κουρτίνες?

Θα χρειαστεί να μετρήσετε το ύψος και το πλάτος του ανοίγματος και να μας δώσετε αυτές τις πληροφορίες. εάν χρειάζεστε βοήθεια με αυτό, απλά επικοινωνήστε μαζί μας. Χρειάζεται μόνο να μετρήσετε τον ελεύθερο χώρο ανοίγματος, καθώς θα προσθέσουμε αυτόματα τυχόν επιπλέον στο πλάτος και το ύψος της πόρτας για να βεβαιωθούμε ότι μπορούν να γίνουν τυχόν μικρές ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε εάν το άνοιγμα της πόρτας είναι πιθανό να είναι εντελώς εσωτερικό ή εξωτερικό και το είδος της κυκλοφορίας που θα χρησιμοποιεί η πόρτα, όπως άτομα ή οχήματα, καθώς όλες αυτές οι πληροφορίες θα μας βοηθήσουν να προσδιορίσουμε ποιο προϊόν είναι ιδανικό για εσάς επιχείρηση και να υπολογίσει τη σωστή τιμή και χρόνους παράδοσης.

Χρειάζεται να αγοράσω ξανά το πλήρες κιτ εάν η κουρτίνα με ταινίες PVC χρειάζεται αντικατάσταση;

Στην PVC Strip παρέχουμε ανταλλακτικά, επομένως δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα πλήρες κιτ αντικατάστασης για την κουρτίνα/κρουστική πόρτα από PVC. Αυτό δεν ισχύει για όλους τους κατασκευαστές βιομηχανικών πορτών, ωστόσο, καθώς πολλοί δεν προσφέρουν υπηρεσία αντικατάστασης λωρίδων PVC στους πελάτες τους. Αξίζει να ελέγξετε αυτήν την υπηρεσία πριν αγοράσετε το πρώτο σας κιτ, καθώς θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα ανταλλακτικά στο μέλλον, εάν τα χρειάζεστε. Μας Λωρίδες PVC πωλούνται μεμονωμένα, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε τον ακριβή αριθμό που πρέπει να αντικαταστήσετε.

Πόσο καιρό θα πάρει για να φτάσει η παραγγελία μου;

Καθώς τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα PVC βρίσκονται στην αποθήκη μας εδώ στο Warrington στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα περισσότερα τυποποιημένα είδη είναι σε απόθεμα, θα πρέπει να μπορείτε να λάβετε παράδοση την επόμενη ημέρα για τα τυπικά είδη. Ελέγξτε την τρέχουσα κατάσταση παράδοσης στον ιστότοπό μας ή καλέστε μας για διευκρίνιση. Μη τυποποιημένα είδη και κατασκευασμένο για τη μέτρηση βιομηχανικών κουρτινών γενικά αποστέλλονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών.

Το PVC Strip είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στο Ηνωμένο Βασίλειο Λωρίδες PVC κουρτίνες και διαθέτουμε το μεγαλύτερο απόθεμα Ρολά λωρίδων PVC στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προσφέρουμε εγγύηση αντιστοίχισης τιμής στις κουρτίνες μας από ταινίες PVC και δεν θα νικηθούμε σε καμία γραπτή προσφορά «μου αρέσει για μου αρέσει». Επανεξετάζουμε συνεχώς τις τιμές μας, ώστε να παραμείνουμε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί στο Αγορά PVC. Εγγυόμαστε επίσης ότι όταν αγοράζετε από PVC Strip, αγοράζετε το υψηλότερης ποιότητας προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Λωρίδα PVC
Μονάδα 11Β, Βιομηχανική Περιοχή Palatine
Causeway Avenue
Warrington, Cheshire WA4 6QQ
[email protected]
https://www.pvc-strip.co.uk/