Κασέτες τόνερ για τη μικρή σας επιχείρηση

Εάν αγοράσετε κάτι μέσω των συνδέσμων μας, ενδέχεται να κερδίσουμε χρήματα από τους συνεργάτες μας. Μάθε περισσότερα.

Ακόμη και στην εποχή των tablet και των smartphone, η εκτύπωση εξακολουθεί να είναι πολύ απαραίτητη για πολλές επιχειρήσεις. Από την εισαγωγή τους στη δεκαετία του 1970, οι εκτυπωτές λέιζερ και οι κασέτες γραφίτη έχουν γίνει κοινό μέρος πολλών επιχειρήσεων και για καλούς λόγους. Σε σύγκριση με τα δοχεία μελάνης, τα δοχεία γραφίτη παράγουν ευκρινέστερες εικόνες με μεγαλύτερη ταχύτητα χάρη στην τεχνολογία εκτύπωσης λέιζερ. Τα δοχεία γραφίτη τείνουν επίσης να είναι λίγο πιο ακριβά από τα δοχεία μελάνης, αλλά διαρκούν επίσης περισσότερο χάρη στην αποτελεσματική χρήση λέιζερ από τους εκτυπωτές. Όπως αναφέρθηκε, οι κασέτες γραφίτη μπορεί να είναι λίγο δαπανηρές, επομένως καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας φέρουμε μερικές από τις καλύτερες κασέτες τόνερ που θα πρέπει να εξετάσετε για τον εκτυπωτή σας λέιζερ.Καλύτερες κασέτες τόνερ

Κασέτες τόνερ HP 410A – 4 Συσκευασία

HP 410A, CF410A, CF411A, CF412A, CF413A , 4 κασέτες τόνερ

Κορυφαία επιλογή: Αν ψάχνετε για αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης κασέτες γραφίτη HP, το 410A είναι σίγουρα μια καλή επιλογή. Αυτό το πακέτο συνοδεύεται από τέσσερα δοχεία που είναι σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα – μαύρο, κυανό, ματζέντα και κίτρινο. Κάθε δοχείο μπορεί να εκτυπώσει έως και 2.300 σελίδες και είναι συμβατό με επτά διαφορετικές ποικιλίες εκτυπωτών λέιζερ HP.

HP 410A | CF410A, CF411A, CF412A, CF413A | 4 Τόνερ-Κασέτες

Αγορά στο Amazon

Canon Genuine 131 Toner – 4 Pack

Πακέτο γνήσιου γραφίτη Canon 131

Επιλαχών: Αυτή η κασέτα τόνερ 4 συσκευασιών είναι συμβατή με πολλούς εκτυπωτές Canon imageClass, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων παλαιότερων μοντέλων. Το τόνερ παράγει ευκρινείς εικόνες με συνολική απόδοση περίπου 6.900 σελίδων. 1.500 σελίδες για καθένα από τα τρία χρώματα – κίτρινο, κυανό, ματζέντα και περίπου 2.400 σελίδες για το μαύρο τόνερ υψηλής χωρητικότητας.

Canon Genuine Toner Bundle 131 (6270B007), 4 Pack

Αγορά στο Amazon

Brother Γνήσια κασέτα γραφίτη υψηλής απόδοσης TN450

Αυθεντική κασέτα τόνερ υψηλής απόδοσης Brother

Η καλύτερη αξία: Προστατέψτε την επένδυσή σας αγοράζοντας την γνήσια κασέτα μαύρου γραφίτη TN450 που είναι συμβατή με περισσότερους από δέκα εκτυπωτές λέιζερ Brother και all-in-one. Αυτά τα δοχεία αντικατάστασης τόνερ έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν απρόσκοπτα με τον εκτυπωτή λέιζερ Brother. Αυτή η κασέτα τόνερ μπορεί να εκτυπώσει περίπου 2.600 σελίδες.

Αυθεντική κασέτα τόνερ υψηλής απόδοσης Brother, TN450

Αγορά στο Amazon

Brother Genuine Cartridge TN760 High Yield Black Toner

Αυθεντική κασέτα τόνερ υψηλής απόδοσης Brother (1)

Το TN760 είναι μια κασέτα μαύρου τόνερ υψηλής βαθμολογίας που λειτουργεί άψογα σε συνδυασμό με εννέα εκτυπωτές λέιζερ Brother και all-in-one για την παραγωγή έως και 3.000 σελίδων εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας. Αυτές οι κασέτες τόνερ Brother διατίθενται τόσο σε μονή όσο και σε διπλή συσκευασία.

Brother Γνήσια κασέτα μαύρου τόνερ υψηλής απόδοσης διπλή συσκευασία TN760 2Pk

Αγορά στο Amazon

Smart Print Supplies Black Toner Cartridge – 4 Pack

Αντικατάσταση κασέτας γραφίτη μαύρου γραφίτη συμβατά με 106R01374 έξυπνα αναλώσιμα εκτύπωσης

Δημιουργήστε ζωντανές εκτυπώσεις στον εκτυπωτή λέιζερ σας χρησιμοποιώντας την κασέτα μαύρου γραφίτη Smart Print Supplies που είναι συμβατή με τους Xerox Phaser 3250 και 3250DN. Η συσκευασία περιέχει τέσσερα δοχεία με απόδοση σελίδας κατά προσέγγιση 5.000 σελίδων. Η Smart Print Supplies προσφέρει επίσης εγγύηση εφ’ όρου ζωής έναντι ελαττωμάτων κατασκευαστή.

Αντικατάσταση κασέτας γραφίτη μαύρου γραφίτη συμβατά με 106R01374 έξυπνα αναλώσιμα εκτύπωσης

Αγορά στο Amazon

Κασέτες τόνερ HP 202A – 3 Συσκευασία

HP 202A , CF501A, CF502A, CF503A , 3 κασέτες τόνερ

Βεβαιωθείτε ότι η εκτύπωση είναι σωστή κάθε φορά με τις κασέτες γραφίτη HP. Το πακέτο 202A συνοδεύεται από τρία φυσίγγια σε τρία χρώματα – κυανό, ματζέντα και κίτρινο. Κάθε δοχείο αποδίδει περίπου 3.900 σελίδες και είναι συμβατό με τέσσερις τύπους εκτυπωτών HP LaserJet Pro. Μπορείτε να προσθέσετε μια μαύρη κασέτα στην αγορά σας για μια πιο ολοκληρωμένη αγορά.

HP 202A | CF501A, CF502A, CF503A | 3 Τόνερ-Κασέτες |

Αγορά στο Amazon

True Image Color Laserjet Toner – 4 Pack

Αντικατάσταση κασέτας γραφίτη συμβατή με TRUE IMAGE

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει τέσσερις μαύρες, ματζέντα, κυανό και κίτρινες κασέτες που είναι συμβατές με περισσότερους από 10 εκτυπωτές HP. Κάθε κασέτα μπορεί να παράγει έως και 2.300 σελίδες καθαρών έγχρωμων εκτυπώσεων, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση στο σπίτι, στο σχολείο ή στο γραφείο.

Αντικατάσταση κασέτας γραφίτη συμβατή με TRUE IMAGE για HP 410A

Αγορά στο Amazon

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά κασετών γραφίτη

Η επιλογή κασετών τόνερ μπορεί να φαίνεται εύκολη διαδικασία, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο απλή. Πρέπει να κάνετε κάποια διεξοδική έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το σωστό τόνερ για τον εκτυπωτή σας. Αλλά με εκατοντάδες επιλογές για να διαλέξετε, από πού ξεκινάτε;

Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε τις καλύτερες κασέτες τόνερ για τον εκτυπωτή σας.

  • Μοντέλο εκτυπωτή: Ακούγεται σαν απίστευτο, αλλά είναι πολύ εύκολο να το ξεχάσεις. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το τόνερ που εξετάζετε είναι συμβατό με τον εκτυπωτή σας. Τα περισσότερα τόνερ αναγράφουν τους εκτυπωτές με τους οποίους είναι συμβατοί στην περιγραφή ή στο κουτί της κασέτας.
  • OEM ή συμβατό: Υπάρχουν γενικά δύο τύποι κασετών τόνερ, κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM) ή συμβατοί. Οι γραφίτες OEM κατασκευάζονται από την εταιρεία εκτυπωτών, οπότε αν η Brother κατασκευάζει μια κασέτα τόνερ, αυτή είναι OEM. Οι συμβατές κασέτες από την άλλη πλευρά αναπτύσσονται από τρίτους προμηθευτές και συνήθως, η τιμή της κασέτας τόνερ είναι μικρότερη από τις αντίστοιχες OEM. Βεβαιωθείτε ότι η ποιότητα του γραφίτη είναι εξαιρετική πριν αγοράσετε τα συμβατά.
  • Ποιότητα: Αυτό είναι συνήθως πιο δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς από το ράφι. Τα OEM toner συνήθως εγγυώνται την καλύτερη ποιότητα, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να επενδύσετε σε λίγη περισσότερη έρευνα κάθε φορά που εξετάζετε τις συμβατές εκδόσεις.
  • Απόδοση σελίδας: Αξίζει βεβαίως να έχετε κατά νου τον αριθμό των σελίδων που μπορεί να εκτυπώσει ο γραφίτης. Αυτό είναι συνήθως μια εκτίμηση. Μια απόδοση σελίδας 1000 σελίδων σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να εκτυπώσετε έως και 1000 σελίδες πριν χρειαστεί να την ξαναγεμίσετε. Πολλοί κατασκευαστές θα αναφέρουν την κατά προσέγγιση απόδοση σε σελίδες. Για τον υπολογισμό της απόδοσης σελίδας, πρέπει να υποθέσετε τουλάχιστον 5 τοις εκατό κάλυψη ανά σελίδα, περίπου μια σελίδα μεγέθους Α4.
  • Πολυσυσκευασία ή μονή συσκευασία: Για τακτικές ανάγκες εκτύπωσης, πρέπει να προτιμάτε το σύνθετο πακέτο αντί να παίρνετε ένα μόνο τόνερ κάθε φορά. Πολλές μάρκες θα σας προσφέρουν έκπτωση όταν αγοράζετε το συνδυαστικό πακέτο.

ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ:

Εικόνα: amazon