Η αναπτυσσόμενη βιομηχανία ραδιοεπικοινωνιών – Άρθρα SRM

Η ραδιοεπικοινωνία έχει προχωρήσει πολύ από τότε που αναπτύχθηκε πριν από πολλά χρόνια. Παρόλο που άρχισε να χρησιμοποιείται εμπορικά γύρω στη δεκαετία του 1900, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από συστήματα κινητής τηλεφωνίας, τηλεοπτικούς σταθμούς, κυβερνήσεις, νοσοκομεία και ακόμη και σε τεράστιους χώρους όπως θέατρα, αίθουσες δεξιώσεων κ.λπ.

Ο πιο προτιμώμενος τρόπος επικοινωνίας σε μεγάλα μέρη είναι το αμφίδρομο ραδιόφωνο ή ονομάζεται επίσης walkie-talkie. Ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε μια αμφίδρομη συσκευή ραδιοφώνου στην Αυστραλία είναι CB Radio Wholesalers. Ασχολούνται επίσης με πολλές άλλες συσκευές ραδιοεπικοινωνίας, όπως ενισχυτές κινητής τηλεφωνίας, πακέτα ραδιοφώνου και όλα τα άλλα είδη αξεσουάρ.

Τύποι Συσκευών Ραδιοεπικοινωνίας

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών ραδιόφωνο συσκευές επικοινωνίας διαθέσιμες στο CB Radio Wholesalers.

  1. Αμφίδρομα ραδιόφωνα: Τα αμφίδρομα ραδιόφωνα, που ονομάζονται επίσης walkie-talkies ή πομποδέκτες, χρησιμοποιούνται ευρέως σε μέρη όπως κυβερνητικά ιδρύματα, νοσοκομεία ή θέατρα. Είναι ο καλύτερος τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μιας ομάδας ανθρώπων. Μπορούν να επικοινωνούν εύκολα σε κοινή συχνότητα. Κυκλοφορούν σε διαφορετικούς τύπους, όπως αδιάβροχα ή υποβρύχια ραδιόφωνα σε εξωτερικό περιβάλλον. Υπάρχουν επίσης ραδιόφωνα που είναι λιγότερο ευαίσθητα σε διακοπές όπως τοίχοι ή μπετόν.
  2. Κινητά: Τα κινητά ή, με καλύτερα λόγια, τα κινητά ραδιόφωνα, δεν πρέπει να μπερδεύονται με ένα κανονικό smartphone ή ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτά τα ραδιόφωνα αναφέρονται ως κινητά επειδή μπορούν να τοποθετηθούν σε οχήματα ή σε οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο. Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως σε αεροπλάνα, πλοία, σιδηροδρομικές ατμομηχανές, ακόμη και σε ποδήλατα μερικές φορές. Κάποιος μπορεί να είχε δει ένα ραδιόφωνο σε ένα αστυνομικό αυτοκίνητο. Είναι το ίδιο κινητό ραδιόφωνο.
  3. Κυτταρικοί ενισχυτές: Ένας ενισχυτής κινητής τηλεφωνίας είναι μια συσκευή που ενισχύει το ραδιόφωνο και ενισχύει ένα ραδιόφωνο ή ένα κυψελοειδές σήμα σε μια δεδομένη περιοχή για να επιτύχει μεγαλύτερη ταχύτητα και μεγαλύτερο εύρος κάλυψης. Τα Cellular Boosters βοηθούν στην εξάλειψη των πτώσεων όταν ο δέκτης βρίσκεται στην άκρη του εύρους. Αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως για τη διεύρυνση της κλίμακας της ραδιοεπικοινωνίας ώστε να καλύπτουν δυσπρόσιτα μέρη κτιρίων όπου τα κανονικά ραδιοσήματα δεν μπορούν να φτάσουν.
  4. Αξεσουάρ: Εκτός από τον τυπικό ραδιοεξοπλισμό, η CB Radio Wholesalers παρέχει επίσης μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, όπως πακέτα ραδιοφώνου, κεραίες, μπαταρίες, κλιπ ζώνης, θήκες μεταφοράς, φορτιστές, ακουστικά, ακουστικά, βραχίονες στήριξης, καλώδια προγραμματισμού, μικρόφωνα ηχείων και θήκες μεταφοράς . Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή.

Μέρη όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ραδιοεπικοινωνία

  1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: Οι άνθρωποι που εργάζονται σε εργοτάξια μετακινούνται συνεχώς. Είτε χειρίζονται επικίνδυνα μηχανήματα είτε μεταφέρουν οποιοδήποτε βαρύ υλικό, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Αυτές οι αμφίδρομες συσκευές ραδιοφώνου θα σας βοηθήσουν να παρέχουν τον ασφαλέστερο και ταχύτερο τρόπο σύνδεσης με τους συναδέλφους τους.
  2. Σχολεία/Κολλέγια: Τα σχολεία και τα κολέγια γίνονται ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα ιδρύματα που υιοθετούν αμφίδρομες ραδιοεπικοινωνίες. Τα σχολεία και τα κολέγια κατασκευάζονται σε πολύ μεγάλη έκταση. Η επικοινωνία με άλλον δεν θα είναι ιδανική. Οι εργαζόμενοι ή οι φύλακες σε σχολεία/κολέγια μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν πομποδέκτες για τις επικοινωνίες τους.
  3. Εργαζόμενοι σε εκδηλώσεις: Οι βιομηχανίες ψυχαγωγίας χρησιμοποιούν τακτικά τα walkie-talky ως κύριο μέσο επικοινωνίας τους. Είτε εργάζονται σε ένα τεράστιο πλήθος είτε στέκονται μίλια μακριά προσπαθώντας να συντονιστούν μεταξύ τους. Η αμφίδρομη ραδιοεπικοινωνία είναι η πλέον κατάλληλη για αυτές τις περιπτώσεις. Καθώς η σύνδεση θα είναι γρήγορη και ταυτόχρονη, οι εργαζόμενοι μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν σε μια συγκέντρωση πλήθους, σε γυρίσματα ταινίας ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος ψυχαγωγικής εκδήλωσης.

Αυτές οι συσκευές ραδιοεπικοινωνίας έχουν πολλές δυνατότητες. Μπορούν ακόμη και να σώσουν ζωές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Πολλές βιομηχανίες όπου η επικοινωνία είναι το πιο κρίσιμο μέρος προσαρμόζουν την ραδιοεπικοινωνία ως την κύρια μορφή επικοινωνίας τους. Κάποιος πρέπει να ελέγξει τις Συχνές ερωτήσεις του ραδιοφώνου CB για να τους βοηθήσει με τις απορίες τους σχετικά με την ραδιοεπικοινωνία.