Ενορχήστρωση μιας ευέλικτης διαδικασίας σχεδίασης και παράδοσης μάθησης

Είναι το Agile Learning Design η καλύτερη προσέγγιση για την ομάδα σας;

Οι σύγχρονοι μαθητές περιμένουν σπουδαία πράγματα από το πρόγραμμα L&D σας και ο χρόνος είναι σημαντικός. Η «παραδοσιακή» προσέγγιση συχνά δεν σας επιτρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα και να εξελίξετε τη διαδικασία ταυτότητάς σας, γεγονός που αφήνει τους υπαλλήλους σε χλωρό κλαρί. Αυτό είναι όπου αυτό το eBook κάνει βήματα για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια ευέλικτη στρατηγική σχεδίασης εκμάθησης που γεφυρώνει γρήγορα τα κενά και αξιοποιεί στο έπακρο τα εσωτερικά σας στοιχεία.

Κυκλοφορία ηλεκτρονικού βιβλίου: Ενορχηστρώνοντας μια διαδικασία σχεδιασμού & παράδοσης ευέλικτης μάθησης

Έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου

Ενορχήστρωση μιας ευέλικτης διαδικασίας σχεδίασης και παράδοσης μάθησης

Μάθετε γιατί μια ευέλικτη, συνεργατική κουλτούρα μάθησης κάνει την ID πιο αποτελεσματική και αποτελεσματική και πώς να τη διευκολύνετε.

Πώς το Agile Design Μετριάζει τους κινδύνους L&D

Η ευέλικτη σχεδίαση δεν είναι να κόβουμε τις γωνίες για να επιταχύνουμε τη διαδικασία. Είναι μια μεθοδική στρατηγική που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις σταδιακά, ώστε να μπορείτε να διαθέσετε σχετικό και σχετικό περιεχόμενο όταν οι εργαζόμενοι το χρειάζονται περισσότερο. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά είναι η ευελιξία. Αντί να σχεδιάζετε ένα πρόγραμμα Ε&Α από την οπτική γωνία, έχετε την ευκαιρία να το αναλύσετε στα πιο βασικά του στοιχεία και να εστιάσετε στις πιο κρίσιμες συμπεριφορές απόδοσης, δεξιότητες και στόχους.

Σχετικά με αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο

Ακόμη και η πιο σταθερή στρατηγική θα αποτύχει εάν δεν έχετε τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία. Λοιπόν, πώς βρίσκετε το καλύτερο ευέλικτο σύστημα εκμάθησης; Ποια μοντέλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα αποτελεσματικό πλαίσιο για τις διαδικτυακές εκπαιδευτικές σας πρωτοβουλίες; Δείτε τι θα βρείτε μέσα σε αυτόν τον απόλυτο ευέλικτο οδηγό σχεδίασης:

  • Η τρέχουσα κατάσταση του εκπαιδευτικού σχεδιασμού και η επιρροή της ανάπτυξης λογισμικού
  • Τι είναι το Agile Software Development;
  • Καθορισμός του SCRUM Framework for Agile Learning Design
  • Πώς τα εκπαιδευτικά μοντέλα σχεδίασης SAM και LLAMA ενσωματώνουν Agile Principals
  • Γιατί λειτουργεί το Agile Learning Design: Επαναληπτικό, Συνεργατικό και Επαυξητικό
  • Χρήση τεχνολογίας για την ενορχήστρωση μιας ευέλικτης διαδικασίας σχεδιασμού μάθησης

συμπέρασμα

Τελικά, χρειάζεστε ένα ολιστικό σχέδιο δράσης που να ενδυναμώνει τις ΜΜΕ, τους εκπαιδευτικούς σχεδιαστές και άλλους βασικούς παράγοντες στον οργανισμό σας. Κατεβάστε το eBook Orchestrating An Agile Learning Design & Delivery Process για να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις σύγχρονες τεχνολογικές και συνεργατικές μεθοδολογίες σχεδιασμού για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα της Ε&Α.

Έκδοση eBook: Homebase

Εδρα

Κάντε τη δουλειά πιο εύκολη. Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη. Το Homebase βοηθά με δωρεάν εργαλεία για την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της ομάδας σας.