Ανάπτυξη εργαζομένων LMS: 7 λόγοι για αλλαγή

7 λόγοι για τους οποίους η εκπαίδευση των εργαζομένων σας χρειάζεται αλλαγή στο LMS

Μπορεί να είναι δελεαστικό να διατηρήσετε το υπάρχον Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης για την ανάπτυξη εργαζομένων (LMS) για να αποφύγετε την επίφοβη διαδικασία επιλογής. Για να μην αναφέρουμε, πρέπει να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση, να κάνουμε ανάλυση αναγκών και να ασχοληθούμε με την καμπύλη μάθησης. Ωστόσο, η διατήρηση του status quo θα μπορούσε να κοστίσει στον οργανισμό σας το κορυφαίο ταλέντο του (και αμέτρητους πόρους). Πώς ξέρετε πότε είναι ώρα να κάνετε τη μετάβαση σε ένα νέο Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης; Ακολουθούν 7 κορυφαίοι λόγοι για να αντικαταστήσετε το τρέχον λογισμικό σας με ένα νέο LMS για εκπαίδευση και ανάπτυξη εργαζομένων.

Κυκλοφορία eBook: Remote Talent Development: How To Launch a Stellar Employee Online Training Strategy με το σωστό LMS

Έκδοση ηλεκτρονικού βιβλίου

Απομακρυσμένη ανάπτυξη ταλέντων: Πώς να ξεκινήσετε μια αστρική στρατηγική εκπαίδευσης εργαζομένων στο Διαδίκτυο με το σωστό LMS

Ανακαλύψτε πώς να ξεκινήσετε μια νικηφόρα διαδικτυακή στρατηγική εκπαίδευσης εργαζομένων με τα σωστά τεχνολογικά εργαλεία!

1. Λείπουν τα χαρακτηριστικά αναφοράς

Τα Big Data είναι ένα πλεονέκτημα στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων. Πρέπει να γνωρίζετε τι λείπει από την ομάδα σας και πώς να βελτιώσετε τη στρατηγική σας για να την υποστηρίξετε. Ως αποτέλεσμα, το LMS σας για εκπαίδευση εργαζομένων πρέπει να διαθέτει προηγμένες δυνατότητες αναφοράς για την παρακολούθηση των τάσεων και την παρακολούθηση της ατομικής προόδου. Για παράδειγμα, προσαρμόσιμες επιλογές αναφοράς για να διασφαλιστεί ότι οι σχετικοί επόπτες λαμβάνουν τις μετρήσεις που χρειάζονται για να εφαρμόσουν ουσιαστική αλλαγή (πριν να είναι πολύ αργά).

2. Η φιλικότητα προς τον χρήστη είναι ένα ζήτημα

Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν ορισμένα μέλη του οργανισμού σας που δεν είναι τόσο γνώστες της τεχνολογίας. Χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να καλύψουν τη διαφορά με τους αντίστοιχους ψηφιακούς εγγενείς ή να κατακτήσουν τις δυνατότητες του νέου συστήματος. Τούτου λεχθέντος, το LMS θα πρέπει να διευκολύνει κάθε εργαζόμενο να έχει πρόσβαση σε εργαλεία εκπαίδευσης και να αναπτύσσει περιεχόμενο (στο πίσω μέρος). Μια πολύπλοκη διεπαφή δεν πρέπει να είναι άλλο ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν. Εάν τα ποσοστά αφοσίωσης είναι χαμηλά ή οι εργαζόμενοι δεν απορροφούν τις πληροφορίες, το πρόβλημα μπορεί να είναι η τρέχουσα διεπαφή χρήστη του LMS.

3. Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων εξαιρούνται από την εμπειρία

Οι σύγχρονοι χρήστες είναι κινητοί. Είναι πάντα εν κινήσει και χρειάζονται ένα LMS που είναι ευέλικτο και φιλικό σε πολλές πλατφόρμες. Δυστυχώς, το υπάρχον λογισμικό σας ενδέχεται να τα αποκλείσει από την εμπειρία. Για παράδειγμα, δεν μπορούν να δουν το περιεχόμενο εκτός σύνδεσης ή να το κατεβάσουν για μελλοντική χρήση. Πολλές λύσεις LMS εκπαίδευσης εργαζομένων διαθέτουν πλέον μια εφαρμογή για κινητά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη του προσωπικού για υποστήριξη JIT. Μπορούν να ολοκληρώσουν το σενάριο ή τη λειτουργική μονάδα και στη συνέχεια να συγχρονίσουν ξανά την πρόοδό τους όταν συνδέονται στο διαδίκτυο.

4. Το κόστος είναι εκτός ελέγχου

Ακόμη και εταιρείες με υπερβολικούς προϋπολογισμούς για online εκπαίδευση έχουν τα όριά τους. Υπάρχουν μόνο τόσοι πολλοί πόροι που μπορείτε να αφιερώσετε στην L&D και το LMS σας χρειάζεται να συνεργαστεί. Ένα άλλο προειδοποιητικό σημάδι ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσετε ένα αντικαταστάτη LMS ανάπτυξης εργαζομένων είναι το κόστος που ξεφεύγει από τον έλεγχο. Ίσως τα τέλη συντήρησης να είναι περισσότερα από τα αναμενόμενα ή να πρέπει να πληρώσετε για υπηρεσίες υποστήριξης που δεν χρησιμοποιείτε καν. Μπορεί επίσης να μην είναι συμβατό με το άλλο λογισμικό σας. Ή δεν διαθέτει ορισμένες δυνατότητες, επομένως πρέπει να επενδύσετε σε πρόσθετες πλατφόρμες που σας υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό, όπως ένα εργαλείο συγγραφής τρίτων που απαιτεί μια εντελώς νέα καμπύλη εκμάθησης, αντί να αγοράζετε απλώς ένα LMS με ενσωματωμένη συγγραφή.

5. Δεν είναι δυνατή η εξατομίκευση των μονοπατιών

Η εξατομίκευση της προπόνησης δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μια προσδοκία που έχει κάθε εργαζόμενος όταν συνδέεται στην πλατφόρμα. Τα μαθήματα που ταιριάζουν σε όλα δεν το κόβουν πια (αν το έκαναν ποτέ) και το LMS σας πρέπει να υποστηρίζει περιεχόμενο με επίκεντρο τον μαθητή. Πρέπει να είστε σε θέση να δημιουργήσετε διαδρομές εκπαίδευσης, να ενσωματώσετε μεμονωμένους πίνακες εργαλείων και να διευκολύνετε την ενδυνάμωση των εργαζομένων. Αυτό μπορεί να είναι με τη μορφή εκπαιδευτικών βιβλιοθηκών επιλογής και επιλογής που οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν το δικό τους πρόγραμμα σπουδών. Μια δοκιμαστική πρόκληση είναι ότι το τρέχον LMS σας περιορίζει την ικανότητά σας να ονομάσετε την πλατφόρμα σας. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε το λογότυπο ή τον συνδυασμό χρωμάτων σας για να δημιουργήσετε μια συνεκτική εμπειρία εκπαίδευσης.

6. Οι Υπηρεσίες Υποστήριξης Υποχωρούν

Ανέφερα προηγουμένως ότι οι περιττές υπηρεσίες υποστήριξης μπορεί να σας αναγκάσουν να επεκτείνετε τον προϋπολογισμό σας πέρα ​​από τα όριά του. Ωστόσο, μπορεί να ισχύει και το αντίθετο. Όταν οι υπηρεσίες υποστήριξης δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας σας, τα αποτελέσματα υποφέρουν. Το LMS για την εκπαίδευση εργαζομένων πρέπει να παρέχει επιλογές υποστήριξης με βάση το επίπεδο εμπειρίας και τα ταλέντα τους. Για παράδειγμα, η ομάδα σας δεν έχει εργαστεί ποτέ με ένα LMS που βασίζεται σε σύννεφο, αλλά ο τρέχων προμηθευτής σας παρέχει μόνο ένα βασικό FAQ και μια ανενεργή διαδικτυακή κοινότητα. Έτσι, το προσωπικό σας L&D παλεύει με την πλατφόρμα και δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τη λειτουργικότητα. Η επένδυση σε μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει τηλεφωνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και ζωντανή συνομιλία μπορεί να τους ενημερώσει ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες/λειτουργίες που χρειάζονται για την ολοκλήρωση των καθημερινών εργασιών.

7. Οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει…Αλλά το LMS δεν κουνιέται

Οι επίμονες λύσεις LMS είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Έχετε επεκτείνει το εργατικό δυναμικό σας πιο γρήγορα από το προγραμματισμένο ή πρέπει να προσθέσετε λειτουργίες για να βελτιώσετε την εφαρμογή του πραγματικού κόσμου. Αλλά το τρέχον LMS σας δεν κουνιέται. Ένα LMS για εκπαίδευση εργαζομένων που αξίζει την επένδυση θα κλιμακωθεί με τον οργανισμό σας. Μπορείτε να προσθέσετε ενσωματώσεις, να επιλέξετε νέα σχέδια τιμολόγησης και να κάνετε αναβάθμιση όταν είναι απαραίτητο, αντί να κολλάτε με ένα εργαλείο που εμποδίζει την ανάπτυξή σας και σας αναγκάζει να «τα καταφέρετε». Κάντε ένα test-drive και συναντηθείτε με τον νέο προμηθευτή για να δείτε πώς το σύστημά του μπορεί να προσαρμοστεί καθώς εξελίσσεστε και οι απαιτήσεις σας αλλάζουν. Ρωτήστε τους πόσο συχνά ενημερώνουν το λογισμικό και αν μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον χρήστες ή λειτουργίες αφού κάνετε την αγορά.

συμπέρασμα

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς σας μπορεί να είναι ικανοποιημένοι με το τρέχον λογισμικό. Παρόλο που μπορούν να δουν τα κενά, η επένδυση σε μια νέα πλατφόρμα μπορεί να φαίνεται πολύ δαπανηρή ή χρονοβόρα. Ωστόσο, απλώς σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους ένα αποτελεσματικό LMS εκπαίδευσης και ανάπτυξης εργαζομένων μπορεί να ωφελήσει το κορυφαίο ταλέντο σας. Θα τους παρέχει την υποστήριξη που χρειάζονται για να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση πελατών, να αυξήσουν τις πωλήσεις και να διατηρήσουν τα εταιρικά πρότυπα, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να επεκτείνετε τους διαθέσιμους πόρους και να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές που μειώνουν την απόδοση επένδυσης.

Εμφανίζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα το τρέχον λογισμικό προπόνησής σας; Αν ναι, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα νέο LMS ανάπτυξης εργαζομένων που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χρησιμοποιήστε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο για να επιλέξετε την ιδανική αντικατάσταση για το πρόγραμμα L&D σας.

Κατεβάστε το eBook μας Απομακρυσμένη Ανάπτυξη Ταλέντου: Πώς να Εκκινήσετε μια Αστρική Στρατηγική Εκπαίδευσης Υπαλλήλων στο Διαδίκτυο με το σωστό LMS για να βρείτε τα κατάλληλα εργαλεία για την εργασία!

Έκδοση eBook: Homebase

Εδρα

Κάντε τη δουλειά πιο εύκολη. Η διαχείριση μιας μικρής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ πιο δύσκολη. Το Homebase βοηθά με δωρεάν εργαλεία για την παρακολούθηση του χρόνου και τη διαχείριση της ομάδας σας.